Csillagösvény

»A DNS vizsgálatok kimutatták, hogy a székesfehérvári királysírokba nem Árpád-háziakat temettek

2020. július 15. - Csaba vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csabavezir.blog.hu/api/trackback/id/tr5716008140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Usulkjt001 2022.03.08. 14:17:54

A mai Székesfehérváron nincs is soha nem is volt semmiféle királytemetkezés se Szent István bazilika, ez már kb 25 éve bizonyított tény. Ha ott bármilyen "árpádházi", bár én szívesebben nevezem Atila király dinasztiájának, királygént találnak azt utólag csempészték oda.

Elég ha elolvassuk Blé Mátyás buda visszavívásáról írt művét, az azokban leírtakból egyértelműen kiderül, hogy 1.) A mai Buda nem az akkori Buda 2.) A mai Esztergom se az akkori Esztergom 3.) A mai Visegrád se az akkori Visegrád és végül 4.) A legegyértelműbben az derül ki belőle, hogy a mai Székesfehérvár semmiképp se lehet azonos a Bél Mátyás művében emlegetett Székesfehérvárral.

És ez nem vitatéma, hanem tény. ez az egész Székesfehérvári osszárium bohóckodás nem más, mint a "Székesfehérvári királytemetkezés" című hazugság alátámasztása, Neparáczkyékat felhasználják erre az aljas, briganti munkára.
süti beállítások módosítása